Украински бежанци и представители на сдружение Български експерти за регионално развитие“

...
Украински бежанци и представители на сдружение Български експерти за регионално развитие“
Коментари Харесай

Украински бежанци правят пролетна уборка край Спортна зала във Варна

Украински бежанци и представители на сдружение „ Български специалисти за районно развиване “ ще създадат пролетно разчистване на региона на Двореца на културата и спорта във Варна. Събитието е част от  самодейността „ Предай нататък! “ от плана „ Граждани на квартала “, по която преди време беше измит нацапания от гларуси монумент на Никола Вапцаров и региона към него. 

Почистването ще се организира на 15 април 2022 година от 17.00 ч. " В нея ще вземат участие украински бежанци, които желаят да изразят своята признателност, че са приютени в морската столица. Предавайки нататък, те ще почистят и регионите към хотелите в околните курортни комплекси, където са настанени и в този момент са техен дом ", оповестяват уредниците. 

" По традиция в дните преди Христовото възкресение в българските домове стартира огромно Великденско разчистване – на дома, на градинките, с цел да се посрещнат уместно идните празници Лазаровден, Цветница, Великден. И нашето предпочитание е да преобразим красиво средата, в която живеем и творим. Убедени сме, че в случай че всеки от нас го направи персонално и съобщи нататък, самодейността ще обиколи целия град и ще го усмихне.
Варна е нашият дом. Ние сме семейство. Направи ДОБРО! Преобрази и претвори средата, в която живееш и работиш! Започни от своето място и предай нататък! ", се споделя още в известие до медиите. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР